Πολίτες: Γκέτο παρανομίας η Βίγλα λόγω πάρκινγκ

Πολίτης καταγγέλλει ότι μέσα σε μερικούς μήνες του έχουν σπάσει το τζάμι δύο φορές επειδή πάρκαρε στην περιοχή

Με επιστολή του στο Candiadoc, πολίτης καταγγέλλει ότι η περιοχή της Βίγλας έχει μετατραπεί σε γκέτο παρανομίας.

Όπως αναφέρει ο άνθρωπος μέσα σε μερικούς μήνες, έχει παρκάρει το όχημά του για να το βρει επιστρέφοντας με σπασμένο τζάμι, κίνηση, που κατά τον ίδιο αποτελεί ένα ξεκάθαρο σήμα εκφοβισμού να μην παρκάρει στην περιοχή, καθώς τίποτα δεν είχε πειραχτεί ή αφαιρεθεί από το όχημα.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή:

Καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία σχετικά με την περιοχή της Βίγλας στο κέντρο που έχει εξελιχθεί σε ένα γκέτο παρανομίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα και ενώ έχω παρκάρει το όχημα μου για λίγες ημέρες επιστρέφω και το βρίσκω για δεύτερη φορά με σπασμένο τζαμί.

Όπως και την προηγούμενη φορά πριν μερικούς μηνες, τίποτα δεν είχε πειραχτεί ή αφαιρεθεί από το όχημα αλλά ένα ξεκάθαρο σήμα εκφοβισμού να μην παρκάρω στην περιοχή γιατί κάποιου προφανώς η θέση καταληφθεί από το όχημα μου. 

Είναι γνωστό επίσης ότι η περιοχή εχει εξελιχθεί σε ένα γκέτο από ανθρώπους που έχουν καταλάβει εγκαταλειμμένα σπίτια και ζουν και παρκάρουν τα οχήματα τους και αν πας να παρκάρεις βγαινουν έξω και σε βρίζουν. Επίσης είναι γνωστό ότι παραπάνω στο πάρκο δεν μπορείς να πας να παρκάρεις βράδυ λόγω των πιτσιρικάδων που εκφοβίζουν κόσμο ώστε να κάνουν ανενόχλητοι ότι κάνουν.

Τέλος είναι γνωστή πρακτική κατοίκων της περιοχής να βάζουν αντικείμενα έξω από τα σπίτια τους για να μην παρκάρει κανεις άλλος.

Όλοι προσπαθούμε να εξυπηρετηθούμε με την στάθμευση στο κέντρο, το μεγαλύτερο ισως πρόβλημα που εχει δημιουργήσει και έχει κατά αποκλειστικότητα την ευθυνη ο δημος Ηρακλείου κλείνοντας όλους τους δημόσιους χώρους στάθμευσης. Τι διατίθενται να κάνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την κατάσταση αυτή που ο κόσμος καταστρέφει τα οχήματα μας για μια θέση στάθμευσης;image0.jpeg

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί